Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving Pinksterfestival Brummen geopend

Het Pinksterfestival in Brummen heeft de inschrijvingen voor de diverse evenementen tijdens het Pinksterweekend geopend. Sluitstuk is traditioneel de Pinkstermarkt op Tweede Pinksterdag, 10 juni.

Het Pinksterfestival omvat ook dit jaar de onderdelen jeugdtheater, een fietstocht, optredens in het theaterlokaal, de kunstmarkt op zondagmiddag en op Pinkstermaandag de afsluitende Pinkstermarkt, waarbij ook straattheater, een kinderplein (inclusief kleedjesmarkt) en een shantykorenfestival worden georganiseerd. Voor de Pinkstermarkt hebben zich volgens de organisatie al enkele tientallen ondernemers ingeschreven voor een kraam. “Het is pas maart en nu al hebben we een stroom aan inschrijvingen”, aldus de organisatie, die verheugd is met de belangstelling voor het evenement.

Kenmerk

De Pinkstermarkt kenmerkt zich volgens de organisatie altijd door het ruime aanbod koopwaar, variërend van bloemen en planten tot beddengoed, kleding, schoenen, cosmetica, boeken, brocante en speelgoed. Straatartiesten geven muzikale kleur aan de dag en vermaken de bezoekers, die van heinde en verre op dit spektakel afkomen.

Meer informatie over deelname aan de diverse onderdelen van het Pinksterfestival is te vinden op https://www.pinksterfestivalbrummen.nl/voor-deelnemers.