Ga naar hoofdinhoud

Inspiratiebijeenkomsten marktondernemers

Voor welke nieuwe uitdagingen staat de (jonge) marktondernemer? Dat is het thema van de informatieavonden die de adviescommissie Markt- Straat- en Rivierhandel (HBD) later deze maand organiseert op initiatief van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH). Belangrijke vragen die aan de orde komen: Wat betekent Het Nieuwe Winkelen voor de ambulante handel? Welke kansen bieden het internet en sociale media als Twitter en Facebook?

De inspiratiebijeenkomsten zijn in eerste instantie bedoeld voor ondernemers die korter dan vijf jaar op de markt actief zijn. Vooral bij deze groep blijkt behoefte groot aan specifieke informatie én contact met gelijkgestemden. “Dat neemt niet weg dat oudere collega’s die geïnteresseerd zijn, ook welkom zijn”, aldus CVAH-voorzitter Henk Achterhuis.

Over het nut en noodzaak van de avonden zegt hij: ‘In de sectoren om ons heen zien we dat op het vlak van internet en sociale media allerlei succesvolle ontwikkelingen. Op de warenmarkt zijn die nog nauwelijks doorgedrongen. Willen we als ambulante handel een toekomst hebben dan kunnen we niet achterover blijven leunen. De consument verandert, het ondernemen verandert en wij zullen daar in mee moeten. Dus bezoek die avonden en ontdek waar de kansen en de mogelijkheden liggen.’

Waar en wanneer?
20 november 2012 – Van der Valk Hotel Assen
26 november 2012 – Van der Valk Hotel De Witte Bergen Hilversum
27 november 2012 Van der Valk Hotel Eindhoven.

Meer informatie en aanmelden
Via www.hbd.nl/hno
Twitter #hno
Facebook www.facebook.com/cvah