Ga naar hoofdinhoud

Jaarmarkt Bloemendaal

In Bloemendaal zal 3 september de jaarlijkse jaarmarkt plaats vinden.

Vanaf de Mollaan tot en met het Kerkplein staan zo’n 160 standhouders hun waar aan te prijzen. De Jaarmarkt is geopend vanaf 09.00 t/m 17.00 uur. De standhouders zelf komen van heinde en verre naar: van St. Nicolaasga tot uit de buurt van Arnhem en Den Haag. De Bloemendaalse Jaarmarkt is geliefd om haar uitstraling, ruime opzet en variatie van aanbod.

Nieuw dit jaar is, dat er ook een stand is met informatie over de uitvaartzorg van Uitvaartzorg Jessica IJzer uit Overveen. Op subtiele wijze zal zij dit voor veel mensen toch nog moeilijke onderwerp onder de aandacht brengen.

Daarnaast is er volop dames en heren mode, mode- accessoires, comestibles , voedselinformatie, woninginrichting, sportinformatie en veel terrasjes.

Op het Kerkplein in de kerktuin van de Dorpskerk de jaarlijkse markt voor het goede doel geheel georganiseerd door de Dorpskerk van Bloemendaal. Elk jaar liften zij mee met de Jaarmarkt.

Voor de Bloemendaalsche kinderen van de basisscholen uit het dorp is er de bekende kinder-vrijmarkt op de Genestetweg en Koepllaan.

Bij café ’t Hemeltje staat een groot podium waarop vanaf 16.00 uur live optredens zullen plaatsvinden. Onder de naam Bloemendaal Music start een nieuwe serie van muziekaanbod aansluitend op de Jaarmarkt en zal duren tot 22.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.