Ga naar hoofdinhoud

Jaarmarkt en Koike en Kuiere in Zaandijk

ZAANDIJK – In het dorp zijn de groene pamfletten al achter de diverse ramen in Zaandijk aangebracht. In augustus is op zaterdag 18 en zondag 19 weer groot feest in Zaandijk waar velen naar uitkijken….

Deze markten worden eenmaal per jaar georganiseerd door een club enthousiaste mensen uit het dorp. Het positieve resultaat van de markten wordt gebruikt voor andere activiteiten in het dorp. Zaterdag 18 augustus wordt ook het vijfde Zaandijker Standwerkers Concours georganiseerd.

Zaterdag wordt u vrolijk onderhouden door George van de Muziek.

Het feest gaat op zondag 19 augustus door met de Zaandijker Kaike en Koieremarkt, met circa 150 kramen die uitnodigen tot het speuren naar net dat schaaltje of boek waar u al een tijd naar op zoek was. Naast kramen met mooie koopwaar is er muziek. Zaterdag wordt u vrolijk onderhouden door George van de Muziek en op zondag kunt u luisteren naar The Willie Ashman Jazzband.

Op de diverse terrasjes langs de dijk is het gezellig en u vindt daar vast een aangename plek om mensen te kijken.

Vrijmarkt voor de kinderen
Voor kinderen is er op zondag, om en rond de Boed, ruimte voor een vrijmarkt vanaf 11.00 uur. Er is een draaimolen en de suikerspinkar staat er.

Auto’s en parkeren
Zaterdag en zondag zal men omstreeks 06.00 uur beginnen met het afsluiten van de Lagedijk en het gedeelte Willem Dreeslaan tot aan de Boed en starten met de kraamopbouw. Op de Lagedijk en de Willem Dreeslaan geldt op zaterdag en zondag een parkeerverbod en een wegsleepregeling. Het wegslepen van een auto kost u circa 300 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.