Ga naar hoofdinhoud

Jaarmarkt Leiderdorp zoekt handelaren en foodtrucks

De tweede editie van de Jaarmarkt in Leiderdorp wordt georganiseerd op zaterdag 7 september. De inschrijving voor het evenement, waarvoor markthandelaren en foodtrucks zich kunnen aanmelden, is inmiddels geopend.

De jaarmarkt is opgezet als een gezellige dag voor jong en oud. De jaarmarkt wordt gehouden aan de Laan van Berendrecht waar zo’n 100 verkoopkramen worden opgezet. In de ruimtes tussen de flats aan de laan worden verschillende themapleinen ingericht en komen enkele informatiekramen. Ook zijn er verschillende foodtrucks op de jaarmarkt te vinden.

Kidsplein

Op een deel van het parkeerterrein aan de van Diepeningenlaan, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Speciaal voor hen is er PicNic en het FloreoKidsplein. Op het Winkelhofplein zorgt coverband Support Act voor een gezellige avond.

De markt is geopend van 11.00 – 17.00 uur. Na afloop van de markt biedt het Winkelhofplein voldoende gelegenheid voor een gezellige nazit, aldus de organisatie. Meer informatie op https://www.jaarmarktleiderdorp.nl/kraam-huren/