Ga naar hoofdinhoud

Kermisbraderie Tilburg

In juli staat Tilburg 10 dagen lang in het teken van de grootste kermis van de Benelux. Koolen & Koolen organiseert dan een braderie. “De Tilburgse Kermis is goed voor minimaal 1,2 miljoen bezoekers.”

In Duitsland worden al jaren kermissen in combinatie met braderieën georganiseerd, met soms wel 400 à 500 markthandelaren.

De inschrijving voor de Kermisbraderie tijdens de Tilburgse Kermis, die plaatsvindt van vrijdag 20 tot en met zondag 29 juli 2018, is geopend.

De braderie is in het kermisparcours verweven, zodat elke dag een groot aantal bezoekers langs de kramen en/of grondplaatsen komen. De Tilburgse Kermis is goed voor 1,2 miljoen bezoekers. En waar mensen komen, moet toch handel zitten”, aldus Frank Koolen van Koolen & Koolen organisatie- en adviesburo. 

Deelname braderie

De braderie duurt net als de kermis 10 dagen, de dagen zijn afzonderlijk te boeken en wie alle dagen deelneemt, krijgt 10% korting. De openingstijden zijn de eerste vrijdag van 15.00 tot 22.00 uur. De daarop volgende dagen van 13.00 tot 22.00 uur.

Kosten voor een kraam zijn 75 euro per dag. Een grondplaats per strekkende meter kost 16 euro per dag.

Klik hier voor meer informatie.