Ga naar hoofdinhoud

Kerstmarkt Hattem

Rond Uit Hattem zorgt ervoor dat de binnenstad van Hattem vol staat met een grote verscheidenheid aan gezellig ingerichte kramen. Men kan hier terecht voor o.a. winterartikelen, kerstkaarten, kerststukjes, kinderknutsel-workshops, handgemaakte kerstdecoraties en andere leuke kadoartikelen.

Maar er is nog veel meer te beleven op de wintermarkt. Op het marktplein en in de winkelstraten zijn diverse muziek optredens. Om 19.30 uur start er een gratis avondwandeling met gezellige lantaarns onder leiding van een stadsgids die alles kan vertellen over Hattem.
Programma voor de kinderen

De Kerstman komt natuurlijk weer dit jaar, en er is een draaimolen. Er zijn ook speciale kerstworkshops voor de kinderen om een kerststukje te maken of iets anders creatiefs. Ook kunnen kinderen geschminkt worden.
Oude fietsen

De historische fietsgroep komt in Hattem door de winkelstraten fietsen. De oldtimer fietsen uit de jaren 1895 tot 1980 zien er nog picobello uit. De outfit van het enthousiaste fiets-gezelschap herinnert aan vergeelde kiekjes van onze grootouders uit de oude doos.
Laat uw spullen schatten bij Tussen Kerst, Kunst & Kitsch!

Kent u het TV programma Kunst & Kitsch om de waarde van uw spullen te schatten? In het stadhuis is de taxateur dhr. Bonhof uit Wapenveld aanwezig. Net zoals in het TV programma kunt u uw schilderijen, keramiek, sieraden, goud, zilver, glas of munten laten taxeren. Deelname is gratis.

Voor meer informatie: https://www.ronduithattem.nl/nl/agenda/kerstmarkt/

Bron: Ronduit Hattem