Ga naar hoofdinhoud

Kerstmarkt Landgoed Oostbroek

Terug in de tijd

Op zaterdag 8 december 2012 ademt de oude oranjerie van Landgoed Oostbroek volop Kerstsfeer. De vrijwilligers van het Utrechts Landschap nemen u mee naar een andere tijd. In het winterlandschap staat een sfeervolle kerstmarkt met activiteiten voor het hele gezin.

De Baronesse heet u van harte welkom voor een kijkje in haar prachtige landhuis.

Toen was geluk heel gewoon….

Terwijl u zich opwarmt bij de vuurkorf, bestelt u op het sfeervolle winterterras heerlijke erwtensoep, glühwein, warme chocolademelk of andere lekkernijen. U kunt hier ook het bekende wildernisvlees proeven. In een historische, landelijke sfeer kiest u uit het gevarieerde aanbod uw kerstcadeaus. Gelukkig Kerstfeest!

Koekhappen

De kinderen vermaken zich met Oud Hollandse spelletjes. Ook kunnen ze knutselen, hun eigen broodje bakken boven het kampvuur en geboeid luisteren naar de verhalenverteller. Of loop een rondje met een echte ezel aan de hand.

Warm en knus

In ’t Winkeltje is van alles te koop: Voor de vogels -nestkasten, voederhuizen en voer. Verder houten speelgoed, natuurboeken, biologische producten en nog veel meer.

In de landgoedwinkel in de oude oranjerie is het warm en droog, dus ook bij sneeuw en kou kunt u hier terecht!

Ontdek de kerstmarkt op landgoed Oostbroek

Landgoed Oostbroek ligt verscholen achter het UMC in De Uithof. Een oase van rust tussen drukke snelwegen en het stadsleven. Kom langs en ontdek het unieke Utrechts Landschap tijdens de Kerstmarkt!

Dit jaar zullen er geen kerstbomen worden verkocht. Er wordt gezocht naar een nieuwe en duurzame manier om kerstbomen aan te bieden. Hierover volgend jaar meer!

Kijk voor de route en meer informatie op: www.utrechtslandschap.nl

Toegang en parkeren zijn gratis!