Ga naar hoofdinhoud

Kofferbakmarkt bij Utrechtse Bazaar

Vanaf zaterdag 22 juni introduceert De Utrechtse Bazaar de Kofferbakmarkt. Er is nu ruim 1500 m2 beschikbaar op het buitenterrein waar ook particuliere standhouders hun producten aan de man kunnen brengen. De buitenverkopers hebben vaak wisselende handel omdat zij stad en land afgaan opzoek naar handelswaren. Zij kopen inboedels van particulieren en bedrijven en verhandelen deze op de markt.

Interessant afzetterrein

Met de kofferbakverkoop brengt De Utrechtse Bazaar het beste van binnen- en buitenmarkten bij elkaar. De Utrechtse Bazaar is door de centrale ligging een interessant afzetterrein voor tweedehands goederen uit het hele land. De organisatie van de markt is voortdurend op zoek naar uitbreiding van het assortiment om dit voor zowel bezoeker als standhouder zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Door standhouders nu ook de mogelijkheid te geven om buiten producten te verkopen zal het productaanbod uitbreiden en bezorgd zij de bezoeker een nog verrassender en voordelig dagje uit.

Ook plek bij slecht weer

Bij slecht weer kunnen standhouders ook binnen een plek bezetten en kunnen zo altijd het publiek bereiken. De standhuur is gelijk aan binnen maar buiten is er meer ruimte.De Kofferbakverkoop zal vanaf 22 juni 2013 iedere zaterdag en zondag georganiseerd worden op het terrein van De Utrechtse Bazaar te Papendorp in Utrecht.

Meer informatie op www.utrechtsebazaar.nl