Ga naar hoofdinhoud

Koninklijk predicaat voor CVAH

De CVAH is maandagmiddag 30 mei tijdens de 101ste Algemene Leden Vergadering in Harderwijk onderscheiden met het predicaat koninklijk. CVAH-voorzitter Louise Wesselius ontving het predicaat uit handen van Commissaris van de Koning Leen Verbeek. Burgemeester Gerrit Jan Gorter van de gemeente Zeewolde was eveneens bij de uitreiking aanwezig.  

Trots

“De CVAH is trots op het verkrijgen van het Koninklijke predicaat”, zegt Louise Wesselius. “Het is een moment om te beseffen dat de warenmarkt van Nederland een zeer grote rol speelt binnen de algehele detailhandel. Samen met alle marktondernemers maken wij de markt. Met de Koninklijke Centrale Vereniging Ambulante Handel hebben we een goedwerkende belangenvereniging in Nederland”, aldus Wesselius.

Nieuw logo

Met dank aan de Koninklijke erkenning zal de CVAH vanaf heden ‘’Koninklijke Centrale Vereniging Ambulante Handel’’ heten. Het bijbehorende logo is tijdens de ALV in Harderwijk onthuld.

logo CVAH koninklijk
Afbeelding: CVAH

CVAH

De Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel is al meer dan 100 jaar het kenniscentrum van de ambulante handel. De kracht van deze organisatie ligt bij de ambulante ondernemers van Nederland die het belang van samenwerking inzien.

De CVAH voert gesprekken namens de ambulante ondernemers met gemeenten en instanties.
Zij hebben veel ervaring en de juiste kennis van zaken. De ambulante ondernemers van Nederland hebben zich de laatste jaren volgens de CVAH enorm geprofessionaliseerd.

Met inzet en ondernemersgeest brengen zij kwalitatief hoogwaardige producten op de markt. De CVAH speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de 900 warenmarkten die Nederland iedere week telt.