Ga naar hoofdinhoud

Kroko’s organiseert weekmarkt Hellevoetsluis

Kroko’s organiseert in samenwerking met Dutch Event management deze toeristenweekmarkt komende zomer. Daarmee keert – in elk geval tot de herfst – de weekmarkt in de Hellevoetse vesting terug. De eerste markt vindt plaats op 18 april, de laatste op 26 september. De markttijden zijn van 09.00 uur tot 16.00 uur.

De markt biedt volgens Bianca Verbree van Kroko’s Evenementen plaats aan zo’n vijftig handelaren. Zij mikt op twintig vaste standhouders die bijvoorbeeld brood, vis, kip, vlees en groente verkopen. Daarnaast wil Verbree de marktbezoekers wekelijks verrassen met een divers aanbod van markthandelaren. ‘Ook komen er attracties voor kinderen en we spelen in op actuele thema’s, zoals moeder- en vaderdag.’

Kroko’s Evenementen is al druk bezig om markthandelaren te werven voor deze markt. ‘De reacties zijn enthousiast en we hebben al een aantal aanmeldingen.’ Om het bezoekers zo gemakkelijk mogelijk te maken, zet Kroko’s Evenementen een bijzonder hulpmiddel in: een speciale zes-persoons tuk tuk. Hiermee zullen marktbezoekers gratis van en naar de markt worden vervoerd. De prijzen voor een marktkraam bedragen 30 euro, een grondplaats kost 5 euro per meter. Meer informatie is te vinden op de website van Kroko’s Evenementen: www.krokos-evenementen.nl.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.