Ga naar hoofdinhoud

KvK app voor zpp’ers in de AppStore

De Kamer van Koophandel introduceert speciaal voor zzp’ers de app KvK Connect. Met deze app kunnen zzp’ers met elkaar en opdrachtgevers in contact komen en zich vergelijken met branchegenoten.

Via de app ontvang je nieuwsberichten toegespitst op de eigen situatie. Actuele items worden u aangereikt op basis van uw profiel. Natuurlijk kunt u ook op voor u relevante onderwerpen in de app zoeken.

Connect met vakgenoten

De naam van de app zegt het eigenlijk al: KvK Connect is de perfecte manier te ‘connecten’ met andere zzp’ers. Door een profiel aan te maken in de app bent u vindbaar voor andere zzp’ers en krijgt u eenvoudig toegang tot een omvangrijk netwerk.

Vergelijk uzelf met andere zzp’ers

Voor u als zzp’er is het interessant om te weten hoe u presteert ten opzichte van vak- of branchegenoten met een vergelijkbaar profiel. Kennis van uw positie binnen uw vakgebied of branche kan namelijk een vertrekpunt zijn voor verdere groei van uw bedrijf.

Gebruikerservaring

Zzp’er Ruben Hurenkamp was een van de testers van de app: “Ik vind het sterk dat de app echt alleen toegankelijk is voor zzp’ers.” Lees over zijn ervaringen.

Downloaden

De app is te downloaden in de app stores. Maak een account aan met uw KvK-nummer en e-mailadres dat bekend is bij de KvK.