Ga naar hoofdinhoud

KWF: succes op de jaarmarkt

Een ongekend succes. Zo kijken de vrijwilligers van KWF Kankerbestrijding Heemstede terug op de jaarmarkt van afgelopen weekeinde. De Heemsteedse vrijwilligers slaagden erin om 25 nieuwe collectanten te werven voor de collecteweek. Bovendien gaven de jaarmarktbezoekers spontaan ruim 225 euro via de collectebussen op de stand.
“Dit resultaat is beter dan waar we op rekenden”, zegt Annelies van der Have. “Het is natuurlijk schitterend dat zoveel mensen bereid zijn om zich actief in te zetten. Meer collectanten betekent simpelweg dat we in staat zijn om meer geld op te halen. Meer geld betekent meer onderzoek. Fantastisch! Op dit moment wordt noodgedwongen in enkele delen van Heemstede niet gecollecteerd, omdat er te weinig vrijwilligers zijn.”

Wie zondag de stand van KWF Kankerbestrijding gemist heeft, maar toch graag wil collecteren kan zich opgeven per telefoon Niels Ottenhof 023-5283025 of per e-mail via: n.ottenhof@hccnet.nl of bij Annelies van der Have via 06-24758360.

KWF Kankerbestrijding
KWF Kankerbestrijding wil kanker zo snel mogelijk terugdringen en onder controle brengen. We zijn er voor mensen die leven met kanker en de mensen die met hen samenleven. Daarom financieren we kankeronderzoek, geven we voorlichting en ondersteunen we patiënten. Om dit mogelijk te maken werven we fondsen en gaan we samenwerkingen aan. Ons doel is: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. KWF Kankerbestrijding ontvangt geen subsidie van de overheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.