Ga naar hoofdinhoud

Maartnummer van Marktvisie

Deze week verschijnt de nieuwste Marktvisie, nummer 3 – 2018. Daarin staat onder meer een artikel over de nieuwe privacywet AVG, waar marktorganisaties, leveranciers en marktbedrijven mee te maken hebben.

Jan Koelewijn uit Spakenburg is de eerste marktbakker die met een ’t Stoepje broodwagen 2.0 op de markt staat. “De klanten reageren enthousiast op de verkoopwagen. Ze draaien zich echt speciaal om (…)” Een interview met hem over de inrichting en techniek in zijn wagen, die de sfeer van een echte bakkerswinkel ademt. 

Marktkooplieden

Standwerker Henk Groot vertelt allerlei mooi anekdotes over zijn belevenissen op de markt. Sinds 1964 is de 71-jarige standwerker al op de markt te vinden.
Ook in dit nummer van Marktvisie een portret van de Limburgse marktkoopman Frans Wilms. Hij biedt de grootste collectie gala- en feestjurken van Nederland. Klanten kunnen zich omkleden in verwarmde paskamers.

Haverkate Marktwagens

Ook hebben we een kijkje in de keuken genomen bij Haverkate Marktwagens. Eigenaar Ger Haverkate doet uit de doeken waar vraag naar is en dat klantbeleving steeds belangrijker wordt. Bij Haverkate worden de marktwagens gemaakt vanaf de eerste schets tot aan de laatste schroef.

Marktkalender

Het is een greep uit de redactionele artikelen in dit nummer van Marktvisie. Uiteraard hebben we de Marktkalender bijgewerkt en vindt u een uitgebreid overzicht in deze editie.