Ga naar hoofdinhoud

Marktvisie augustus 2012

Een markt van en voor de buurt

Op veel plaatsen worden markten verdrongen. Maar in Amsterdam Oud-Zuid hebben de bewoners zelf het initiatief genomen voor een zaterdagse weekmarkt: de zuiderMRKT. Op een sfeervol pleintje staan hier wekelijks 24 kramen met food. Franse sfeer aan de Johannes Verhulstraat. Het succes van een particulier initiatief.

Utrechtse Bazaar verhuist

Het heeft zeker vijftien jaar geduurd, er is veel over gezegd en geschreven en nu is het eindelijk zover: op 25 augustus verhuist de Utrechtse Bazaar naar Papendorp, Utrecht. Maar wat betekent dit nou eigenlijk voor de huidige en eventuele nieuwe verkopers? MarktVisie zet de verschillen tussen toen en nu op een rij. Zie hier de tien grootste veranderingen.

Kansen op de paardenmarkt

Nederland telt tientallen paardenmarkten en die markten bieden u misschien ook kansen, want veel paardenmarkten worden aangekleed met een braderie. Nog niet overtuigd? MarktVisie bezocht de paardenmarkt in Beusichem, georganiseerd door Frits Amusement, en vroeg enkele collega-verkopers: waarom staat u hier nou bij de paarden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.