Ga naar hoofdinhoud

Marktvisie juli 2012

‘We gaan door!’

Nog maar twee maanden geleden overleed geheel onverwacht Joop Moen. Voor zijn dochter Lysette Moen en schoonzoon Chris van Dijkhuizen was dat natuurlijk een enorme klap. Maar behalve het persoonlijke leed kregen zij plotseling ook alle zakelijke beslommeringen van Joop Moen Markten op hun bord. Inmiddels zijn ze vastbesloten om het bedrijf voort te zetten. ‘We gaan door’, klinkt het strijdbaar.

‘Het is veel drukker’

Nu eens niet rood of blauw. Maar Wiranda Tonies en Jacqueline Nesvadba van fishspecialist Tonies hebben gekozen voor een frisgroene huisstijl. Deze is onder meer te bewonderen op een gloednieuwe verkoopwagen waarmee zij sinds vorige maand op de markt staan. ‘Het is een strak karretje’, straalt Wiranda Tonies trots.

Is er nog een markt voor de boekenmarkt?

De ene na de andere boekwinkel komt in de problemen. Internet zou de boosdoener zijn. Ook het aantal boekmarkten lijkt, na een flinke piek, af te nemen. Is er überhaupt nog wel een markt voor? Die vraag stelde MarktVisie enkele verkopers op de jaarlijkse boekenmarkt in het Overijsselse Hengelo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.