Ga naar hoofdinhoud

Marktvisie oktober 2012

‘Openingsweekend was drukste weekend in dertig jaar

Na ruim dertig jaar is de Utrechtse Bazaar verhuisd van de bloemenveiling in Vleuten naar Papendorp in Leidsche Rijn. Het openingsweekend eind augustus was het drukst bezochte weekend ooit. Maar helemaal zonder slag of stoot ging het niet. ‘Het is een helse klus om vijfhonderd ondernemers te verhuizen’, aldus eigenaar Paul van der Heijden.

Acht tips om uw kraamzeilen winterklaar te maken

Een auto gaat in ieder geval eens per jaar naar de garage voor een beurt en controle, maar hoe vaak controleert u de zeilen van uw kraam? ‘Dat zou je eigenlijk voor elke seizoenswisseling moeten doen’, zegt Jeffrey van Balen, van Van Balen zeilmakerij in Tilburg. ‘Ook nu de herfst komt, want een kleine gaatje in het zeil kan door de wind veel groter scheuren.’ Van Balen geeft acht tips om uw kraam onder andere klaar te maken voor die wind.

‘Standplaatsen zijn veel te duur’

Aan de hand van uw verhalen, zorgen, ergernissen en grieven formuleren we in deze rubriek een stelling. Deze stelling leggen we vervolgens voor aan de organisatoren in de hoop op wat duidelijkheid en inzicht. De maand kozen we een zeer actuele stelling: ‘Standplaatsen op braderieën en jaarmarkten zijn veel te duur.’Wat hebben de organisatoren daarop te zeggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.