Ga naar hoofdinhoud

‘Markt van morgen’-bijeenkomst tijdens VIP

Tijdens het evenement Vers Inspiratie Platform op 1 en 2 april wordt onder andere aandacht besteed aan de ‘Markt van de toekomst’. De Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) werkt hieraan mee. Op de maandagavond 1 april wordt bovendien De Markt van Morgen Inspiratiebijeenkomst 2019 gehouden.

Trends

De ‘Markt van de toekomst’ is gericht op de nieuwste trends en ontwikkelingen voor de ambulante handel. De CVAH werkt in dit project samen met de Vereniging van Keurslagers, de Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten (VNV) en de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

Kennis delen

Naast de expositie worden tijdens VIP ook diverse kennissessies en workshops georganiseerd. Zo is er onder andere gelegenheid te spreken met drie ondernemers uit de versbranche. Zij delen hun visie op ondernemen. Peter-Jan Smits gaat tijdens een interactieve workshop in op het reduceren van ziekteverzuim. Ook wordt in een speciale kennissessie aandacht besteed aan online winkelen. Is dat een kans of bedreiging voor de retail?

Praktische informatie

Het evenement Vers Inspiratie Platform vindt plaats in Expo Houten op 1 en 2 april van 15.00 uur tot 22.00 uur. De entree is gratis.