Ga naar hoofdinhoud

Marktkalender-app nu beschikbaar voor uw mobiel

De Marktvisie Marktkalender is vanaf nu ook via een app op uw telefoon beschikbaar, zowel op Google-play als App Store van Apple.

De marktkalender van Marktvisie is op deze manier eenvoudig te raadplegen op uw telefoon of tablet. Hiermee heeft u de kalender altijd bij de hand.

Nieuwe functionaliteiten

Markten zijn in de vernieuwde Marktkalender eenvoudig te filteren op organisator, op provincie, datum en marktsoort. Handelaren kunnen markten als favoriet markeren en zo een eigen marktplanning maken. Tevens is het mogelijk meerdere markten te selecteren en hiervoor in te schrijven bij de organisator met slechts één e-mailtje.

Markten eenvoudig invoeren

Voor marktorganisatoren is het nu nog eenvoudiger geworden om markten rechtstreeks in de kalender aan te maken en te bewerken. Meerdaagse markten hoeven voortaan slechts eenmalig te worden ingevoerd, waarna ze toch per marktdag in de kalender zijn te zien.

De voordelen

– Vind elke markt en braderie, of die nu wekelijks of slechts één keer per jaar plaatsvindt
– Zoek op provincie of plaats, maar ook op dag van de week of een bepaalde datumperiode 
– Neem contact op met marktorganisatoren om een vraag te stellen of om uw kraam aan te melden voor een standplaats
– Abonnees van vakblad Marktvisie hebben toegang tot de gehele kalender met ruim duizend markten; overige gebruikers vinden alleen de markten van de komende twee weken
– Het laatste nieuws

De marktkalender-app van Marktvisie is de enige die zich speciaal richt op de ambulante handelaar die zijn brood verdient op markten en braderieën.

De app is geheel gratis via Google Play of de App Store.