Ga naar hoofdinhoud

Maritiem ‘s-Hertogenbosch

 • Waar en wanneer
 • zo 19 september 2021 11:00 - 17:00
 • ,
 • Meer informatie
 • Maritiem ’s-Hertogenbosch is een tweejaarlijks nautisch evenement. Gestart in 1977 vindt de 23e editie van het oudste en grootste binnen-vaartevenement van Nederland dit jaar plaats in het weekend van 18 en 19 september 2021. Behalve de komst van honderden, veelal antieke, schepen in de wateren in en rondom de middeleeuwse Binnenhaven van ’s-Hertogenbosch is er in dat weekend een uitgebreid programma. De activiteiten vinden plaats in en rondom de 17e eeuwse Citadel die daarbij een passend decor vormt.
  De braderie, met de nadruk op maritieme goederen, zal plaatsvinden op de terreinen voor en binnen de Citadel (zie plattegrond). Een concentratie vindt plaats op het parkeerterrein vóór en tegen het decor van de 17e eeuwse Citadel. Daarnaast is er ook plaats bij De Waterpoort waar wij vooral maritieme kunstuitingen wensen te plaatsen.
  Data: 18 en 19 september
  Openingstijden: 11.00u-17.00u
  Kraamkosten (marktkramen met een lengte van 4 meter): 45 euro per dag per kraam. Voor twee dagen 80 euro. Beide bedragen zijn ex.21% BTW
  Soort goederenverkoop: Artikelenverkoop met een relatie tot het nautische karakter van ons evenement geniet te voorkeur.
  Borgstelling: u dient, met het verschuldigde huurbedrag, 100 euro borg te betalen, één week vóór 17 september. U ontvangt de borg retour op de dag waarop u voor het laatst deelneemt en nadat uw kraam ná 17.00u is geleegd en de omgeving in de oorspronkelijke staat schoon is teruggebracht.
  Faciliteiten: Stroomvoorziening is niet aanwezig
  Opbouw: vanaf 08.00u
  Afbouw: vanaf 17.00u (niet eerder!). Ook op zaterdag dienen de kramen geleegd te worden. Let op: Er is geen bewaking van zaterdag op zondag.