Ga naar hoofdinhoud

Marktvisie 10 is uit: ‘Standwerkers onder vuur’

Marktvisie 10 is uit. In het openingsartikel springt Stibesta-voorzitter Benvenido van Schaik in de bres voor ‘het oudste beroep in het marktwezen’. “Standwerkers hebben bescherming nodig”, vindt hij.

Het blad biedt een diversiteit aan onderwerpen. In Dichtbij – Veraf een gesprek met marktkoopmannen- en vrouwen op de Donderdagmarkt in Zutphen. Daarnaast komt Dynamic Promotions aan het woord, een marktorganisator die al sinds 1997 actief op de markt is.

Kerstspecial

In het hart van het blad vindt u de kerstspecial met artikelen die vooruitblikken op de decembermaand, gelardeerd door de marktkalender. Zo is er onder andere aandacht voor Kerststad Valkenburg, Magisch Maastricht én de kerstshow van Tuincentrum Leurs in Venlo. Ook aandacht voor de Duitse Aachener Weihnachtsmarkt. Daarnaast vertelt de organisatie van het Dickens-festijn in Deventer over het succes.

Sonsbeekmarkt

In de rubriek Marktdenken een interview met Mariz Jansen, de bedenker van de succesvolle Sonsbeekmarkt, een markt die een mix is tussen streekmarkt en theatraal buitenfestival.

Daarnaast vindt u in het magazine ook nog:

  • Een verslag van de lapjesmarkt in Purmerend
  • ‘Standwerkerscabaret’ tijdens de Visserijdagen in Harlingen
  • Een artikel over non-bancaire kredieten