Ga naar hoofdinhoud

Marktvisie 12 – 2020: Terug- en vooruitblikken

De laatste editie van Marktvisie in de jaargang 2020 ligt op de mat. In het magazine onder andere een terugblik op het zo desastreuse jaar 2020 en een vooruitblik op 2021.

Digitale revolutie

Met een blik op de toekomst zou menig ondernemer tot de conclusie kunnen komen dat onlineverkoop steeds belangrijk wordt. Voor veel marktondernemers is een website of een app al deel van de bedrijfsvoering, voor velen is het ook nog steeds een ver-van-mijn-bed-show. In een artikel over Uw Marktspecialist leest u hoe dit bedrijf de digitale communicatie en promotie van de markt vrijwel volledig uit handen kan nemen.
Verderop in het blad vertelt softwareontwikkelaar Rick van Gemert hoe hij met zijn Markt-app het via een smartphoneapp bestellen van boodschappen op de markt mogelijk maakt in het oosten van het land. Deze app is volgens hem interessant voor alle markten in Nederland.

Oliebollen

De oliebol zal deze maand een van de meest genuttigde lekkernijen zijn. Specialist Tony Brouwer vertelt er alles over. Ondernemer in de beenmode Rachel Rosier verhaalt onder andere over ‘wonderbaarlijke genezingen’ op de markt.

Corona

Er is helaas geen ontkomen aan de coronacrisis. Ook daar leest u het nodige over, bijvoorbeeld vanuit het standpunt van de standwerkers. Een artikel artikel heeft de onheilspellende kop: Wat te doen als de schulden tot boven je hoofd groeien? We hopen dat dit op zo weinig mogelijk ondernemers van toepassing zal zijn.

Marktvisie 12 – 2020 is voor abonnees ook online te lezen.