Ga naar hoofdinhoud

Marktvisie september komt eraan!

De verkopers op de Zomermarkt XXL in Barneveld genoten de afgelopen maand ervan dat ze eindelijk weer eens snuffelende bezoekers aan hun kramen hadden. “Man, ik heb dit zó gemist. Het contact, de interactie met de mensen, daar krijg ik zo veel energie van,” zegt Christopher van Milt in het artikel in het septembernummer van Marktvisie.

Het septembernummer van Marktvisie is uit, met o.a. een sfeerverslag van de Zomermarkt XXL in Barneveld.

In dit nummer lees je naast een sfeerverslag uit Barneveld ook een verhaal over de wereldprimeur op de Haagse markt, waar SolarNRG de komende maanden 3500 zonnepanelen plaatst. Dit initiatief past helemaal in de ambitie om de groenste markt van Europa te worden.

Met een brandbrief aan de politiek – zowel lokaal, regionaal als landelijk – maakt het initiatief Red de Markt Events een doorstart. Naomi van de Werken van Dynamic Promotions klom in de pen. “We worden niet gezien of gehoord. Dat moet veranderen, zodat jaarmarkten en braderieën weer in het straatbeeld komen.” Het gehele interview met haar is te lezen in Marktvisie.

Verder is er deze maand aandacht voor de Oogstmarkt op De Olmenhorst, de Weekmarktapp, de opmars van kraampjes langs de weg, het mobiele restaurant van topkok Mark Krux en de herziening van de marktverordening in Amsterdam. Veel leesplezier!