Ga naar hoofdinhoud

Marktvisie wenst iedereen een voorspoedig 2018

Het team van Marktvisie wenst u een voorspoedig 2018. We zijn benieuwd wat het komend jaar voor de ambulante handel in petto heeft.

De ambulante handel staat al enige jaren onder druk. Maar we zien ook genoeg initiatieven die uitbreiding van het aantal kramen/standplaatsen als gevolg hadden en initiatieven die bezoek aan de markt stimuleren. In ons vakblad, via de nieuwsbrief en social media kanalen hopen we u daarvan in 2018 wederom op de hoogte te houden. Heeft u tips of onderwerpen voor de redactie, meld ze ons. Wie weet, leest u er het komende jaar over in Marktvisie.

 

Marktkalender

Januari is voor de meesten de maand om vakantie te nemen, maar dan gaat het nieuwe marktkalenderjaar eigenlijk alweer los. Er staan momenteel ruim 2.400 markten in onze kalender. Wilt u uw jaarmarkt, braderie, weekmarkt, brocante markt, antiekbeurs o.i.d. aanmelden, meld deze dan hier aan.

Marktvisie

Het eerste nummer van Marktvisie is een dubbelnummer, daarna volgen nog tien uitgaven in 2018. Heeft u nog geen abonnement, maar wilt u wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de ambulante handel en zaken die voor u als ondernemer spelen? Bekijk dan de verschillende abonnementen op onze site.

We wensen u een mooi en gezond 2018 en ontmoeten u graag weer in het nieuwe jaar!