Ga naar hoofdinhoud

Meinummer van Marktvisie

Het meinummer van Marktvisie staat online. De inhoud is wederom divers, met een ondernemersverhaal, een nieuwe markavan, marktorganisatie De Bazaar in Beverwijk, een markt in Antwerpen en meer.

De kern van het vakblad draait natuurlijk om de marktkalender, die ook online volledig beschikbaar is voor abonnees.

Personeel

In nummer 5, 2017, van Marktvisie staat een interview met Theo de Jongh. Gemeenten hebben niet zelden een groot tekort aan marktmeesters, maar waar vind je op korte termijn een geschikte invaller? De Jongh zendt via zijn bedrijf Maniye Detachering & Organisatie sinds 2015 marktmeesters en marktmanagers uit.

Wifi

Tevens brengen we een verhaal over wifi op de markt. Steeds meer steden en dorpen bieden bezoekers van de openbare ruimte gratis wifi aan. Waar ondernemers het in de ene plaats slechts zien als extra service voor hun bezoekers, hebben ondernemers in de andere plaats grootste plannen voor de inzet van wifi op de markt.

In Marktvisie doet ook de jonge ondernemer Yassine Abarkane zijn verhaal. Hij vertelt bevlogen over zijn werk op de markt. Hij is een man met een missie: mensen op jonge leeftijd al bewust laten worden van een gezonde levensstijl. Dit uit zich onder andere in de Body & Health Shop die hij runt op De Haagse Markt.