Ga naar hoofdinhoud

Moederdagmarkt is gewoon braderie op de Boulevard

De braderie aan De Boulevard op de Bergse Plaat begint zo langzamerhand een traditie te worden. Afgelopen weekeinde stonden de 150 marktkramen weer vanaf zwembad De Schelp tot aan winkelcentrum Het Kompas keurig in een lange rij langs het fietspad.

Star Promotions, een organisatiebureau voor braderieën en jaarmarkten, had de braderie dit keer omgedoopt tot moederdagmarkt. Aan het aanbod was dat niet te zien. Het week niet af van voorgaande braderieën.

Ondanks het warme weer was er zaterdag redelijk wat belangstelling. De koele wind die over het water van de Binnenschelde waaide zorgde voor afkoeling. Het aanbod was zeer gevarieerd. Van dekbedden tot allerlei soorten speelgoed en van tuinsproeiers tot vloerkleden. Horloges werden voor spotprijzen verkocht en drie bakjes aardbeien kostten vijf euro.

Meisjes liepen te pronken met GTST-oorbellen, grote bloemoorbellen die ze bij een kraam hadden gekocht. Voor een Vietnamese loempiakraam stonden de mensen op hun beurt te wachten en er werden kettingen en armbanden verkocht die voor een betere doorbloeding zorgen. Wie eetlust had kon terecht bij verschillende kraampjes. Op het plein, waar jaarlijks jeu de bouleswedstrijden worden gehouden, stonden enkele kermisattracties en konden kinderen zich vermaken in de draaimolen of in de minicars.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.