Ga naar hoofdinhoud

Niet alleen lekkere hapjes in Putten

Lekker druk was het afgelopen zaterdag op het zonovergoten Fontanusplein in het centrum van Putten. Het stralende weer, de heerlijke hapjes gelardeerd met muziek en kramen waar allerlei moois op uitgestald was, waren de ingrediënten voor een smaakvol plein.

De plaatselijke restaurateurs en koks hadden zich een slag in de rondte gewerkt om voor ieder wat wils op het menu te zetten. Uiteindelijk draaide het allemaal om de ‘Smaakvol trofee’, de prestigieuze prijs voor het beste restaurant.

Voor een paar luttele euro’s kon met al genieten van de culinaire hoogtepunten. Onder een warm zonnetje lieten de bezoekers de uiteenlopende gerechten heerlijk smaken. Voor de koks was het af en toe wel puffen geblazen boven het warme fornuis. Verschillende typische streekgerechten werden geserveerd.

Tussen de hapjes door kon men zich vergapen aan al het leuks wat op de kramen werd aangeboden. Ambacht, creativiteit en praktische goederen waren rijk gesorteerd. Ondertussen bliezen de mannen van de showband ‘Love Handels’ zich de wangen op, om de bezoekers muzikaal te vermaken. Het was de tweede keer dat het VVV samen met de plaatselijke restauranthouders deze smaakvolle dag organiseerde. Organisator Reinie van de Streek, aangetrokken door het VVV en lokale horeca is tevreden over het verloop van de dag; “De gemeente Putten wilde een jaarlijks terugkerende dag die helemaal gericht is op Putten en wat geen standaard braderie is. We denken dat we met dit concept wel iets eigens hebben neergezet.”
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.