Ga naar hoofdinhoud

Nieuw creatief event: Creative Life

Er is een nieuw creatief event voor en door ‘creative people’: Creative Life. Dit evenement vindt plaats van 24 t/m 26 maart in Utrecht.

creativelifeDe organisatie van dit nieuwe evenement ligt in handen van JES Organisatie & Advies bv.  Creative Life wordt gehouden in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Handmade

De behoefte aan handmade producten van mooie materialen, gemaakt door personen met passie voor het vak, is groeiende. Er een nieuwe groep opgestaan van veelal jonge ondernemers waarbij alles draait om inspiratie en creatie. Deze groep komt samen op Creative Life.

Workshops

Ruim 120 deelnemers zijn zorgvuldig gekozen op basis van originaliteit en kwaliteit. Met, voor het grootste deel, handmade producten. Zij verzorgen masterclasses en workshops op diverse gebieden. Van illustreren tot knitting en van handlettering tot fotografie.

Partners

Vanaf het begin is Monique Van der Vlist van HappyMakersBlog betrokken bij de organisatie. De 25 jaar ervaring op het gebied van evenementenorganisatie van JES (o.a. bekend van de Love & Marriage beurzen) en de ervaring in de creatieve markt vanuit het HappyMakersBlog blijkt een succesvolle combinatie. Daarnaast is onder andere TeLeukEvent Design aangetrokken voor de styling van Creative Life.