Ga naar hoofdinhoud

Nieuw nummer van Marktvisie

Het meinummer van Marktvisie verschijnt deze week. De coverfoto, van Fotobureau Roel Dijkstra, is gemaakt op de Haagse Markt.

Deze markt is uitgeroepen tot ‘Beste Markt van Nederland 2018’ in de categorie grote markten. Een reportage over De Haagse Markt is te lezen in deze uitgave.

Tilburgse Kermisbraderie

In juli staat Tilburg tien dagen lang in het teken van de grootste kermis van de Benelux. Het is Frank Koolen van Koolen & Koolen organisatie- en adviesburo gelukt om een braderie ernaast te organiseren. “De Tilburgse Kermis is goed voor minimaal 1,2 miljoen bezoekers. En waar mensen komen, moet toch handel zitten.”

Frank Koolen vertelt in Marktvisie meer over deze speciale braderie en wat deelnemers kunnen verwachten.

Marktkalender

Uiteraard ontbreekt de marktkalender niet in Marktvisie. Deze kalender staat weer boordevol met evenementen van marktorganisaties.

Zeilmakerij Van Balen kan helpen bij de juiste uitstraling van uw verkoopwagen of kraam. In het meinummer van Marktvisie staat een interview met Jeffrey van Balen, eigenaar van het Tilburgse familiebedrijf.

Dat en meer is te lezen in deze uitgave. Heeft u nog geen abonnement, maar bent u wel nieuwsgierig naar het reilen en zeilen in de ambulante handel, en wilt u bovenal weten welke weekmarkten, jaarmarkten, zomermarkten, brocante markten of andere themamarkten en braderieën in Nederland worden georganiseerd? Klik hier voor meer informatie.