Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe bestuurders gekozen op CVAH-congres

Zo’n zeventig vertegenwoordigers van de regionale afdelingen van CVAH kwamen maandagavond bijeen in Preston Palace Almelo voor het 99ste CVAH-congres.

Huisadvocaat van de CVAH, Martijn van Meppelen-Scheppink, gaf een presentatie over de ‘schaarse vergunningen’. Hij beantwoordde bovendien veel vragen uit de zaal. Na zijn betoog werden 24 congresvoorstellen behandeld.

Speld van verdienste

Secretaris van de afdeling Zuid-Friesland, mevrouw Annie Beers, kreeg een zilveren speld kreeg uitgereikt als dank voor haar jarenlange inzet voor de vereniging. Ook de bestuurders Jaap ter Weele en Wim Wiefkers kregen deze erespeld, eveneens voor hun jarenlange verdiensten voor de CVAH.

Nieuw bloed

Ook werden er twee nieuwe bestuursleden gekozen. Bestuurslid communicatie Wim Wiefkers wordt opgevolgd door Peter Reudink. Vanaf heden is hij het nieuwe bestuurslid communicatie. Ook Mitchel Sauer gaat plaatsnemen in het bestuur. Bestuurder Hannie Heine van regelgeving was ook aftredend en herkiesbaar. Zij werd zonder één enkele tegenstem herkozen voor een nieuwe periode van vier jaar.

Lees meer bij bij CVAH.