Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe marktcommissie Culemborg

In Culemborg is een nieuwe marktcommissie van start gegaan. De enthousiaste leden willen de weekmarkt in Culemborg nog verder verbeteren.

Wethouder economische zaken, Huub van Oorschot, juicht het initiatief van de marktcommissie toe. ‘Ik vind het mooi om te zien dat ondernemers en gemeente samen optrekken bij het versterken van de aantrekkelijkheid van de Culemborgse binnenstad. Dit initiatief sluit naar mijn idee goed aan bij andere ontwikkelingen die kunnen zorgen voor een bruisende binnenstad.’

Meer promotie
De marktcommissie zet de komende tijd extra in op meer promotie van de weekmarkt. Een van de acties van de marktkooplieden is een maandelijkse folder met aanbiedingen. Daarnaast denkt de marktcommissie na over een nieuwe indeling van de weekmarkt. Onderzocht wordt of het mogelijk is om alle kramen en verkoopwagens naar de Markt te verplaatsen en zo een vollere en knussere markt te maken.

Marktkooplieden
De marktcommissie bestaat uit marktkooplieden, een lid van de Verenigde Ondernemers Culemborg en medewerkers van de gemeente. Een medewerker van het hoofdbedrijfschap detailhandel adviseert de marktcommissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.