Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Marktvisie is uit

Het septembernummer van Marktvisie verschijnt deze week. Abonnees kunnen deze uitgave en vorige edities ook online lezen.

In het septembernummer is onder meer een interview te lezen met bloemenhandelaar Jan Star over het feit dat de gemeente Utrechtse Heuvelrug permanente standplaatsvergunningen gaat omzetten in tijdelijke.

Standplaatsvergunning

Ook voorzitter Bob den Hollander van de CVAH-afdeling Utrecht komt aan het woord. Hij vindt de tijdelijke vergunningen een zorgelijke ontwikkeling. Volgens Joke van Grootveld, relatiemanager bedrijven van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, gaat het er bij een beoordeling van standplaatsaanvragen niet per se om dat er te veel standplaatshandelaren uit dezelfde branche zijn, maar of de juiste standplaatshouder nog op de juiste plek staat. U leest het complete artikel in Marktvisie.

Marktkalender

Tevens in deze editie een interview met Bertho Oortwijn, marktmeester in Assen. Een reportage van de Oud Veluwse Markt en u kunt lezen over de aanpak van De Reizende Bakker en groente- en fruithandelaar Harry Schiffer. Uiteraard is ook de Marktkalender opgenomen met de verschillende jaarmarkten, braderieën, brocante markten, weekmarkten, overdekte markten en themamarkten die worden georganiseerd.

Abonnement Marktvisie

Blijf op de hoogte van zaken die spelen in de ambulante handel en abonneer u op Marktvisie.