Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe weekmarkt Scheveningse Pier

De Scheveningse Pier is op woensdagen een weekmarkt rijker. Le Marie Marché is een plek waar zowel lokale bewoners als dagjesmensen hun boodschappen en lifestyle artikelen kunnen kopen.

De markt is te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur. le-marie-marche

Concept

De markt is in een conceptmatig jasje gestoken. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent op de markten in Frankrijk. Boodschappen doen wordt ineens een feest. Op deze markt zullen de locals boodschappen komen doen en de dagjesmensen hun impuls aankopen. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Voor iedere Pierbezoeker wat wils.

Deze markt vindt vanaf 3 augustus 2016 elke woensdag plaats van 10.00 tot 16.00 uur.

Categorieën

Deelnemers van de markt worden ingedeeld in een categorie. Bij elke kraam hangt een boord met de betreffende categorie. De vier categorieën zijn: Kruid*Zilt | Hebben*Houden | Zoet*Sappig | Land*Zee

Er geldt een selectiecriteria voor de ondernemers op de markt. Er wordt geselecteerd op kwaliteit, authentiek, in het seizoen en diversiteit. Klik hier voor meer informatie.

Eigen tas

Le Marie Marche heeft haar ‘eigen marktmand’, een jute ecologische tas. Elke week worden er 10 gevuld door de deelnemers. Deze worden voor 25 euro verkocht. De organisatie hoopt dat dit een hype wordt. Uiteraard zijn de (lege) tassen ook los te koop.