Ga naar hoofdinhoud

Nog plaats op vakantiemarkt in Kaatsheuvel

In het Noord-Brabantse Kaatsheuvel is op zondag 18 augustus de vakantiebraderie en Pasar Malam. De markt geldt als zomerse afsluiting van de vakantieperiode. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Pasar Malam in Kaatsheuvel. Foto’s De Evenementenlijn

In de Peperstraat en de Hoofdstraat is er van 11.00 tot 17.00 een vakantiebraderie en een Pasar Malam; een Aziatische markt met oosterse producten en lekkernijen. Op het Anton Pieckplein begint om 12.00 uur het Kindercircus Pinilotta. 

Live muziek

Van 15.00 tot 20.00 uur is er op vier plaatsen livemuziek. Op het grote podium bij de Pasar Malam wordt Indo- en countryrock van The Limitz, afgewisseld met optredens van de Indonesische dansgroep Sekar Ayu.
Jacky Rain zingt sfeernummers aan het begin van de Peperstraat en ter hoogte van de Hoofdpoort speelt Reward countrymuziek, afgewisseld met dansgroepen. Op het Anton Pieckplein treedt van 16.00 tot 20.00 uur de Kaatsheuvels/Waalwijkse Rockband Shaking Arrows op. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Het Klavier.

Er zijn nog diverse kramen beschikbaar (60 euro voor een non-foodkraam). Meer informatie en inschrijven via De Evenementenlijn.nl