Ga naar hoofdinhoud

Ondernemers kunnen hart luchten bij MKB-noodlijn

Stichting IMK en ONL hebben een MKB-noodlijn geopend. Deze is er voor ondernemers om hun hart te kunnen luchten in deze coronacrisis.

“De coronacrisis vraagt alle lange tijd veel van iedereen, maar met name van ondernemers. De druk op je financiën, je personeel en ook op je persoonlijke situatie is groot. Het voelt soms alsof je schreeuwt om hulp en geen antwoord krijgt, maar tegelijk wel alle ballen de lucht in moet houden. In de media en in de politiek is veel aandacht besteed aan de coronaregels en eventuele steun voor ondernemers, maar er is vrijwel geen aandacht uitgegaan naar de soms benarde persoonlijke situatie van ondernemers. De financiële problemen binnen het bedrijf en de toenemende druk om een oplossing te vinden, vraagt niet alleen veel van jou als ondernemer, maar kan ook invloed hebben op je gezin, familie of  vrienden. Stichting 155 (IMK) staat daarom in samenwerking met ONL voor Ondernemers telefonisch voor je klaar om een luisterend oor te bieden!”, aldus de initiatiefnemers.

Telefoonnummer

Ondernemers die daar behoefte aan hebben kunnen 088 999 0000 bellen en krijgen dan direct een professional aan de telefoon. “Wij begrijpen als geen ander dat deze periode enorm veel van je vraagt en het perspectief soms ver te zoeken is. We helpen graag bij de problemen waar je tegenaan loopt!”

Ook op Radio 1 kwam dit onderwerp aan bod.