Ga naar hoofdinhoud

‘Onmin tussen bestuursleden CVAH’

Leen van Popering, penningmeester bij de marktbond CVAH, stelt zich niet beschikbaar voor een volgende periode. ‘Ik wilde het eigenlijk wat rustiger aan gaan doen, maar had me nog wel verkiesbaar willen stellen. Maar inmiddels is er grote onmin tussen bestuursleden en dat is voor mij de belangrijkste reden om er mee te stoppen’, vertelt Van Popering die acht jaar lang penningmeester was en ruim veertig jaar bestuurlijk actief is binnen het marktwezen.

Waar de onmin uit bestaat, wil Van Popering vooralsnog niet kwijt. Hij geeft aan dat hij dat wil doen tijdens het congres van de CVAH. Van Popering sluit niet uit dat er op korte termijn zelfs een buitengewoon congres zal worden uitgeschreven waarin hij zijn beslissing kan motiveren. Hij is teleurgesteld: ‘Ik ben zo lang bestuurlijk actief geweest. Dan wil je graag iets achterlaten waar je trots op kunt zijn en dan had ik me een beter vertrek voorgesteld dan dit…’