Ga naar hoofdinhoud

Peter Beense op 19e Bolderbraderie

Het is in Sliedrecht op de zaterdag voor Moederdag al vele jaren een begrip: De Bolderbraderie op locatie Merwebolder van ASVZ. Uit de wijde omgeving weten duizenden bezoekers de braderie te vinden en ook dit jaar zal dat weer het geval zijn verwacht de organisatie. ,,Zeker met zanger Peter Beense, bekend van radio en tv, als publiekstrekker op het programma.”

De route van zo’n 120 kramen zal dit jaar door de nieuwe straat Touwbaan lopen. Twee autoshows, veel muziek, gezellige terrassen en vermakelijk straattheater zijn de ingrediënten die de Bolderbraderie al vele jaren tot een groot succes maken. Om 10.00 uur start op het podium bij het hoofdgebouw de Bewonersplaybackshow. Verder zijn er optredens van zanger Laurens van der Graaf en de Sliedrechtse Candlelightband.
Om 14:00 uur is het de beurt aan zanger Peter Beense, de Amsterdamse entertainer wiens geluid sterk doet denken aan André Hazes.

De organisatie vraagt bezoekers zoveel mogelijk op de fiets te komen. ,,Parkeren bij “de Bolder” is heel lastig. Maar u kunt zich ook laten voorrijden met één van de gratis pendelbussen die u vanaf het Burgemeester Winklerplein vanaf 9:45 uur naar de braderie zullen brengen.”
De 19e Bolderbraderie is van 10:00 uur tot 16:30 uur op zaterdag 7 mei op Locatie Merwebolder ASVZ, Touwbaan 1 (voorheen Craijensteijn 1) in Sliedrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.