Ga naar hoofdinhoud

Pinksterfestival Brummen

De Pinkstermarkt in Brummen heet voortaan Pinksterfestival Brummen. Behalve de markt, die traditioneel plaatsvindt op tweede Pinksterdag, is er ook een kunstmarkt en tal van andere activiteiten.

Voorgaande jaren heette het evenement ‘Pinkstermarkt Brummen’.  De voormalige organisatie, met onder andere marktmeesters Joost Dekker en Marcella Nebbeling, heeft afscheid genomen.

Nieuwe organisator

Vanaf 2017 is de organisatie van dit mooie evenement in handen van de Stichting Pinksterfestival Brummen, die bestaat uit diverse ondernemers en betrokkenen uit de gemeente Brummen. Het evenement heeft een nieuwe naam: Pinksterfestival Brummen. Vol enthousiasme gaat de stichting door op de ingeslagen weg en het bestuur vertrouwt erop er weer een fantastisch Pinksterweekend van te maken in Brummen.

Op maandag 5 juni, tweede Pinksterdag, vindt de Pinkstermarkt plaats. Op zondag 4 juni wordt de Kunstmarkt gehouden. Ook zijn er diverse theateractiviteiten (Theater Lokaal, Theateretappe en – voor het eerst – een Theaterdiner), de Pinksterrun en het Shantykorenfestival.

Bekijk hier het volledige programma en voor informatie over deelname aan de Pinkstermarkt of Kunstmarkt.