Ga naar hoofdinhoud

Robin Heikens plaatst Leidse kramen

Robin Heikens Verhuur een opvolger, na een proefperiode is besloten dat dat bedrijf de rest van het jaar de markt blijft neerzetten. Dat meldt West op haar website. Heikens volgt Paul Verschoor op die per 1 april was gestopt.

Opbouwen en afbreken

Heikens Verhuur heeft volgens West met de gemeente Leiden afgesproken om in ieder geval de komende twaalf maanden te zorgen voor het opbouwen en afbreken van de zaterdagmarkt in het gebied rond de Botermarkt en de Nieuwe Rijn.

Paul Verschoor stopte per 1 april met het opbouwen van de markt, omdat hij niet blij was met de gang van zaken. Er lagen meerdere redenen ten grondslag aan zijn besluit. De twee grootste: Hij wilde meer tijd besteden aan zijn gezin en hij voorzag een nóg ongunstiger kosten-batenverhouding door het huidige marktbeleid van de gemeente Leiden. “Voor mij is het gewoon niet langer rendabel om op zaterdag kramen neer te zetten in Leiden. Op deze manier haal ik geen voldoening meer uit het werk. De aanpassingen eisen hun tol en er is geen uitzicht op verbetering”, legde hij eerder dit jaar uit.