Ga naar hoofdinhoud

Sinterklaasmarkt in Mill

Op zaterdag 12 november zal Sinterklaas samen met zijn Pieten weer voet aan wal zetten in Nederland. Traditioneel komt hij de dag daarna direct naar Mill. Rond deze intocht in Mill is er zondag 13 november een Sinterklaasmarkt.

Van 12.00 uur tot 17.00 uur is er op 13 november een open winkel zondag en een Sinterklaasmarkt. Deze markt zal in de Kerkstraat worden gehouden.

Winterbeleving

Maar er valt meer te beleven in Mill. Vrijdag 16 december staat de Winterbeleving weer op het programma. Samen met Ontdek Mill organiseert het Ondernemers Collectief Mill dit evenement in het Millse centrum. Ook die dag is er muziek, entertainment, zijn de winkels tot later dan gebruikelijk open en is er een (kerst)markt voor kooplieden en hobbyisten. Dat alles van 16.00 uur tot 22.00 uur.

De markt voor kooplieden en andere belangstellenden zal in de Kerkstraat gehouden worden. Speciaal voor (uitsluitend) hobbyisten is er in Myllesweerd ruimte om hun zelfgemaakte spullen aan te bieden en te showen.

Deelname

Wie wil deelnemen aan de Sinterklaasmarkt en of Winterbeleving, kan voor het huren van een marktkraam en of grondplaats contact opnemen met marktorganisator Ansja Events.