Ga naar hoofdinhoud

Spullen en smullen-markt in Breda

De ‘Vier het voorjaar’-editie van het evenement Spullen en smullen trapt op zondag 31 maart het nieuwe seizoen af in Breda. Volgens organisator Bureau Peen is Spullen en smullen dé markt voor levensgenieters.

Handwerk

Met de editie van komende zondag wordt een seizoen van vijf markten onder de titel Spullen en smullen geopend. Spullen en smullen verbindt creatieve handwerkers met culinaire verrassingen. Wat hen verbindt is dat alle producten persoonlijke aandacht krijgen. “Het aanbod is divers en varieert van sieraden en kleding tot kunst, design en hebbedingetjes”, aldus organisator Bureau Peen. Naast de diverse kramen met handwerk zullen er ook food trucks staan opgesteld. De editie ‘Vier het voorjaar’ van Spullen en smullen vindt plaats in het centraal station van Breda. Ook de in het station gevestigde winkeliers doen mee aan het evenement, dat wordt gehouden van 11 tot 17 uur.

Omlijsting

Het evenement Spullen en smullen wordt bovendien muzikaal omlijst. Vanaf ’s middags 14.00 uur draait deejay Anita Gagesteijn van De Muziekkliniek. Om 15.30 uur volgt een optreden van de band The Famous Belcrum Recordings.

Komende edities

De ‘Vier het voorjaar’-editie van Spullen en smullen is de eerste in een serie van zes. Het evenement wordt verder gehouden op:De ‘Vier het voorjaar’-editie van Spullen en smullen is de eerste in een serie van vijf. Het evenement wordt verder gehouden op:

  • 7 april:  ‘Pluk het plezier’, Roosendaal
  • 23 juni: ‘Proef het park’, Breda
  • 1 september: ‘Zie de zomer’, Breda
  •  27 oktober: ‘Noem het najaar’, Breda