Ga naar hoofdinhoud

Standhouders gezocht voor Dickens Kerst Markt in Tiel

Op zondag 16 december organiseert Dagmar Wijnbelt-van Heun in samenwerking met ondernemersvereniging Hart van Tiel, Horeca Plein en De 3 Straatjes voor de tweede keer bij Dickens Kerstmarkt in Tiel.

Dagmar is op zoek naar bedrijven of personen die willen deelnemen aan de Dickens Kerstmarkt in de binnenstad van Tiel, welke gehouden gaat worden op 16 december 2012 van 12.00 – 17.00 uur.

De markt zal in Dickens sfeer worden opgebouwd en zal een hoogwaardig authentiek niveau krijgen. We willen graag een mooie mix neerzetten van food- en non-food producten waarbij we dan denken aan accessoires voor in huis zowel nieuw als brocante, sieraden, tassen, shawls, bijzondere kinderspulletjes, feestelijke kerstdecoraties, chutneys, wijn etc etc.

Wanneer u deelneemt aan de kerstmarkt wordt u ook gevraagd uw outfit en liefst ook uw kraam aan te passen aan het thema Dickens, Kerst of winter.

De binnenstad van Tiel wordt ook helemaal in Dickensstijl versierd en er zullen vele figuranten rondlopen. Verder zal de horeca in Tiel een bijzondere rol spelen in het geheel: zij hebben al erg leuke ideeën over hoe dit in te vullen! Er zal een kerststal zijn, een verhalenvertelster, diverse koren zullen de binnenstad met kerstliederen opluisteren. En natuurlijk ontbreekt ook de Kerstman niet!

Het huren van een kraam kost 49,50 euro ex BTW. De markt vindt buiten plaats op Het Plein, de Varkensmarkt en de Kleibergsestraat. De kraam is 4 x 1 meter met wit boven- en achterzeil.

Wanneer u interesse hebt deel te nemen dan kunt u zich aanmelden via www.kerstmarkttiel.nl. Wenst u meer informatie over de Dickens Kerstmarkt dan kunt u contact opnemen met Dagmar Wijnbelt-van Heun via telefoonnummer 06 – 16 53 31 53 of kerstmarkttiel@hotmail.nl