Ga naar hoofdinhoud

Standplaatsen beschikbaar op Oranjemarkten Hisa

Hisa organiseert ook dit jaar weer twee bijzondere Oranjemarkten: de Koningsmarkt in Utrecht en de Oranjemarkt in Wijk bij Duurstede. Voor beide markten zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, meldt de organisatie.

Lombok

De Koningsdagmarkt Lombok in Utrecht wordt net als voorgaande edities wordt het ook dit jaar weer een feestelijk gebeuren. Ruim 200 kramen zijn beschikbaar om het straatbeeld te vullen. Wilt u daarvan gebruik maken? Dat kan, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar om het multi-culturele feest compleet te maken, meldt Hisa.

De 200 kramen staan opgesteld op de Damstraat, het Moskeeplein en de Kanaalstraat. Dankzij dit grote en gevarieerde aanbod aan standhouders worden deze straten overspoeld met mensen en een hoop gezelligheid. Om invulling te geven aan het multi-culturele feest zijn er naast de markt ook drie podia met een gevarieerd programma, gezellige terrassen en leuke kinderactiviteiten. Hisa

Aanmelden

Maakt u dit feest in de Utrechtse wijk Lombok compleet? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor bepaalde branches! Bekijk de website van Hisa voor een lijst in welke branches zij nog standhouders zoeken.

Wijk bij Duurstede

Koningsdag wordt in Wijk bij Duurstede gevierd in het sfeervolle centrum. Met een Oranjemarkt met ruim 70 kramen, een vlooienmarkt, kinder-kleedjesmarkt, optredens en kinderactiviteiten wordt het gehele centrum gevuld met veel gezelligheid. Het centrum puilt dan ook elk jaar weer uit van de, in oranje gestoken, bezoekers.

Aanmelden

Op de Oranjemarkt in Wijk bij Duurstede zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, voor bijna alle assortimenten. Kijk op de website van Hisa voor meer informatie.