Ga naar hoofdinhoud

Standplaatsen vrij op Haagse Markt

De gemeente heeft standplaatsen vrij op de Haagse Markt. Wie hiervoor in aanmerking wil komen, kan een marktvergunning aanvragen tot en met 31 januari 2017.

De vrije standplaatsen kunt u inzien op het informatiecentrum op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. De aanvraagperiode voor een standplaats loopt van 1 tot en met 31 januari 2017. In maart 2017 wordt de uitslag aan de aanvragers bekendgemaakt.

Procedure

Een marktvergunning is aan te vragen door een aanvraag en bijbehorende motivatie, bijvoorbeeld een plan, in te leveren op het informatiecentrum op de Haagse markt of via markten@denhaag.nl. De exacte procedure is te vinden op Aanvraag marktvergunning Haagse Markt. Daar staat ook wat de toetsingscriteria zijn.

Haagse Markt

De marktdagen van de Haagse Markt zijn maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. De openingstijden zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het tarief voor een standaard standplaats met unit is €20,35 per marktdag. Dit bedrag is exclusief verbruik van nutsvoorzieningen, zoals elektriciteit.

Er zijn ook standplaatsen zonder unit. De prijzen hiervoor variëren. Neem voor de exacte prijzen contact op met de afdeling Markten door te mailen naar markten@denhaag.nl of te bellen met (070) 353 93 20.

Op denhaag.nl/markten staat hoe u een marktvergunning aan kunt vragen voor de Haagse Markt.