Ga naar hoofdinhoud

Streekmarkt op Zotte Zomer Festival

 

Het Zotte Zomer Festival is een nieuw en gratis toegankelijk driedaags evenement in Mill met onder andere een streekmarkt. Hiervoor zijn marktkramen en grondplaatsen te reserveren.

Het Zotte Zomer Festival vindt plaats op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juli plaats. Een lang weekend met nostalgische attracties, horeca, muziek en entertainment in nostalgische sfeer, foodtrucks, opstijgende ballonnen en ook een gevarieerde streek- cultuur- vrijetijds- kunst- en hobbymarkt. Tevens maakt op zondag 16 juli de All American Day deel uit van dit festival.

Streekmarkt

De streekmarkt zal op zaterdag 15 juli van 14.00 uur tot 20.00 uur worden gehouden en op zondag 16 juli van 11.00 uur tot 18.00 uur. Iedereen die actief is in streekproducten, toerisme en recreatie, vrije tijd, hobby, kunst en cultuur is welkom om een kraam of grondplaats in te richten en hier de diensten en producten te promoten.

All American Day

Jaarlijks was er al een All American Day te vinden in het centrum van Mill. Voor 2017 heeft de organisatie besloten deze onder te brengen bij het nieuwe Zotte Zomer Festival. Op zondag 16 juli van 11.00 uur tot 18.00 uur is er ook een themamarkt passend bij de USA. Kooplieden met handelswaar passend bij dit thema, kunnen hiervoor eveneens ruimte reserveren.

Deelname

Een marktkraam van 4 meter met een rood/wit dakje kost voor 2 dagen 50 euro. Uiteraard is 1 dag een marktkraam huren ook mogelijk. De kosten bedragen dan 35 euro. Een grondplaats van 4 meter, dus zonder marktkraam kost 15 euro per dag.

Belangstelling een marktkraam en of grondplaats te reserveren? Stuur een mail  naar de organisatie (het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill) of bel 0485-325634.