Ga naar hoofdinhoud

Struunmarkt in Harlingen

Een gezellige zondagse struunmarkt in hartje Harlingen

Liefhebbers van het bezoeken van de markt en gezellig winkelen kunnen gerust een dagje uittrekken voor een bezoek aan Harlingen, dé enige zeehavenstad van Friesland! Zondag 11 september wordt er naast een Koopzondag ook een Struunmarkt georganiseerd.

Aanbieders van curiosa, kunst, antiek, woon- en tuindecoratie, hobby en creativiteit, tuinplanten, 2e hands boeken, meubeltjes, kleding etc. worden van harte uitgenodigd om deel te nemen. De middag wordt omlijst met evt. een workshop, live muziek en/of een leuke attractie.

Harlinger Proeftuin
Tijdens de Struunmarkt en koopzondag is de Harlinger Proeftuin dé plek om uw smaakpapillen te laten strelen. De Harlinger Proeftuin is bedacht en opgezet door Hotel Restaurant ’t Heerenlogement en Restaurant ONS… met als doel om de bezoekers de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met de ondernemers, de variëteit van ieders keukens te proeven en het toerisme in de regio verder te promoten.

Het plein van het Anton Wachterbeeld is de locatie voor de Harlinger Proeftuin. Diverse restaurants luisteren met hun aanwezigheid het evenement op en willen het publiek graag kennis laten maken van hun keuken zodat het echt een proefevenement wordt. De meest bijzondere wijnen kunnen er worden geproefd, smaakvolle (h)eerlijke soepen en de koks verrassen u met diverse culinaire hapjes.

Kortom, u kunt genieten van vele kleine gerechten die door de deelnemende restaurants worden aangeboden tegen een kleine prijs.

Datum: 11 september 2011
Tijd: 12:00 uur – 17:00 uur
Locatie: centrum van Harlingen

Wil je ook deelnemen aan de Struunmarkt en heb je je nog niet aangemeld? Dit kan alsnog via het aanmeldformulier op de site www.bengevenementen.nl
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.