Ga naar hoofdinhoud

Toeristische markt in Boxmeer

Op 5 mei wordt de Toeristische Informatiemarkt gehouden achter Boxmeerse kloostermuren. De markt vindt namelijk plaats in de tuin van het Karmelietenklooster en is bedoeld voor alle toeristische organisaties en bedrijven.

Deelnemers kunnen op deze markt informatie verstrekken over bijvoorbeeld wandel- en fietsroutes, ATB tracks, paardenroutes, verblijfsarrangementen, watersport of andere vrijetijdsbestedingen, zoals Boxmeer_markt_kloosterrondleidingen en leisure activiteiten. De markt wordt uitgebreid met gevarieerde brocante en met stalletjes met boeken en bijvoorbeeld oude prenten en kunstenaars.

Winkels ook geopend

De ‘Hemelvaartsmarkt’ vindt plaats op donderdag 5 mei 2016 van 11.30 uur – 17.00 uur. Omdat alle winkels open zijn en Hemelvaart de drukste koopzondag van Boxmeer is, wordt er voldoende belangstelling verwacht.

De tuin van het Karmelietenklooster is te vinden aan de Steenstraat 39 in het centrum van Boxmeer. Deze ‘heilige’ plek wordt dan opengesteld voor het publiek. Tevens worden door de ondernemersvereniging verscheidene activiteiten in het hele centrum georganiseerd.

Informatie over deelname kan worden aangevraagd via jantunnissen@ziggo.nl. Telefoon: 0485-573637.