Ga naar hoofdinhoud

Topkok Gerard Vijverberg breidt uit op De Bazaar

Na “ONZE PATAT” en “ONZE FLENSJES” heeft op 25 juli ONZE haar deuren geopend. Een restaurant met 20 tafels en een groot terras aan de Boulevard van De Bazaar. Bij ONZE is alles front-cooking, met overwegend ingrediënten van De Bazaar.

De menukaart is divers. Van een kopje koffie met gebak, tot een broodje pulled pork met smokey Joe BBQ-saus. Van bitterballen tot een lekker drie-gangen menu voor slechts €25,-. “Je kunt bij ONZE terecht voor een hapje en een drankje dat past bij dat moment van de dag”, zegt topkok Gerard Vijverberg.
De bezoekers kunnen invloed uitoefenen op het menu. Op FaceBook kunnen lekkerbekken hun beste recept voor een broodje plaatsen. Na een selectie blijven er drie recepten over waarop gestemd kan worden. “De winnaar wint een drie-gangen diner voor 4 personen en het winnende recept van het broodje komt een maand lang op de menukaart”, zegt Gerard. Via ONZE en De Bazaar FaceBookpagina kan men vanaf 22 juli recepten plaatsen.

Gerard Vijverberg is al ruim 20 jaar topkok en is opgeleid door sterrenchefs. Zo heeft hij bijvoorbeeld het exclusieve kroningsdiner verzorgd voor Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, maar ook de vip diners bij Vrienden van Amstel Live.