Ga naar hoofdinhoud

Topkok opent ‘Onze’ op De Bazaar

Gerard VijverbergTopkok Gerard Vijverberg en zijn vrouw Linda starten het concept ‘Onze’ op De Bazaar in Beverwijk, met als eerste in Nederland Chocolade Kebab.

‘Onze Flensjes’ opende de deuren op 14 mei 2015. Allerlei mogelijke combinaties flensjes zijn zelf samen te stellen. Van hartig tot zoet. Vervolgens wordt dit gerecht bereid terwijl je wacht. Als eerste in Nederland heeft deze concept store een grote kebab machine, waar geen vlees maar chocola in zit.

Deze Chocolade Kebab wordt in schilfers afgesneden, gaan in een flensje, waarop vervolgens een topping naar keuze gaat.

Bij ‘Onze’ wordt front-cooking gecombineerd met kleine concept stores. Het hele proces van ingrediënt tot en met bereiding is in het zicht van de bezoeker. ‘Ik wil toegankelijk en lekker eten maken, tegen een goeie prijs. En ik wil ook met de beste producten en ingrediënten werken, die overigens bijna allemaal van De Bazaar komen’, zegt topkok Gerard Vijverberg.

Gerard Vijverberg is al ruim 14 jaar topkok is opgeleid door sterrenchefs. Zo heeft hij bijvoorbeeld het exclusieve kroningsdiner verzorgd voor Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, maar ook de vip diners bij Vrienden van Amstel Live.

Lees ook:
Topdrukte tijdens Pinksterweekend bij De Bazaar