Ga naar hoofdinhoud

‘Trots’ thema CVAH-vakdagen 2023

Voor 2023 is het thema van de vakdagen 2023 ‘De CVAH schept op!’. Onder dat motto gaat de CVAH niet alleen kennis bieden, informeren en inspireren, maar vooral ook oproepen om “met elkaar meer oog te hebben voor alles waarin we als ambulante handel goed zijn, de kansen die er liggen en vooral minder bescheiden te zijn en samen onze trots wat meer te durven uitdragen”.

Volgens de CVAH mogen ambulante ondernemers best vaker opscheppen. “We hebben echt veel te bieden, maar vinden het zo gewoon, dat we het soms vergeten te vertellen en uit te dragen. Dat willen we dit jaar anders doen. Meer opscheppen dus”, meldt de branchorganisatie.

Plezier en gezelligheid

“Feit is dat heel veel mensen enorm veel plezier en gezelligheid halen uit markt- en of standplaatsenbezoek en genieten van ons mooie en ruime aanbod in de frisse gezonde buitenlucht”, meldt CVAH. “En dan vergeten we vooral de menselijke maat die men nog op de markt en bij de standplaatsen treft. We hebben echt veel te bieden, maar vinden het zo gewoon, dat we het soms vergeten te vertellen en uit te dragen. Dat willen we dit jaar anders doen. Meer opscheppen dus.”

De landelijke bijeenkomst staat gepland voor maandag 13 november 2023 in Bunnik en kan tevens online worden gevolgd.